• Home
  • Wat Je Moet Weten Over Fit-In-4-Minuten

Hoe Werkt Fit in 4 Minuten®?

Fit in 4 minuten® levert fantastische resultaten op korte tijd.

Echter, op het meest geavanceerde niveau vraagt Fit in 4 Minuten®  van haar deelnemers om te presteren op hun maximale niveau  – en dit niveau van intensiteit is moeilijk voor beginners. Daarom dien je rustig aan te beginnen en geleidelijk op te bouwen naar een serieuze Fit in 4 Minuten® work-out.

Omdat Fit in 4 Minuten® — op zijn hoogste trainingsniveau, je lichaam op haar limieten brengt, is het beter wanneer je degelijk opwarmt en jezelf compleet comfortabel voelt met de verschillende routines. Op deze manier ben je er zeker van dat je beter aanvoelt hoe hard jij je lichaam tot haar grenzen kan leiden en wanneer je dient te stoppen of van oefening af te wisselen wanneer je voelt dat je lichaam uitgeput is.

Als je nog maar net begint, start dan rustig op jouw niveau   en bouw geleidelijk op, naarmate hoe je lichaam reageert.

Opdat de Fit in 4 Minuten® trainig goed zou werken, is het best aangeraden voor beginners om de Fit in 4 Minuten Intervals te proberen met een lagere intensiteit, aangepast aan je fitness niveau. Volg je resultaten op terwijl terwijl je opbouwt naar een hoger niveau.

Hoe Haal Je Het Meeste Uit Fit In 4 Minuten®

De Fit in 4 Minuten Work-outs zijn ontworpen om jou echte resultaten te bezorgen — in slechts 4 minuten. Het is vrij logisch dat personal trainers en fitness centra niet gelukkig zijn met Fit in 4 Minuten®. Zij willen immers dat je bij hen gaat trainen en liefst zo lang mogelijk.

Voor je start met je Fit in 4 Minuten Work-outs is het belangrijk dat je even opwarmt en stretcht en vervolgens ook correct afkoelt. Tracht een goede 8 tot 10 minuten wat lichte stretch oefeningen te doen voor je start en een goede 5 minuten na afloop. Een korte wandeling achteraf kan een goede afkoel oefening zijn.

Zoals altijd, zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan de reactie van je lichaam.  Onthoud om voldoende te drinken en aarzel niet om te stoppen wanneer je je duizelig of draaierig voelt of gelijk welk ander waarschuwingssignaal gewaar wordt tijdens je work-out. Neem rustig je tijd om op je eigen ritme te starten totdat je de work-outs goed beheerst en je jezelf al comfortabel voelt om ze uit te oefenen.

Klik hier om te kijken of jij geschikt bent voor Fit in 4 Minuten®