Dit Is Wat KANJERS Denken
over Fit-In-4-Minuten 😉

Het is maar 4 minuten, maar wel intensief. De tijd van de twee oefeningen en de rustpauzes wordt aangegeven. Je doet dus nits te veel of te kort. Je kunt zelf je tijd bepalen wanneer je deze oefening wilt doen. Je ziet er niet als een berg tegen op. Voordat je het weet is de tijd al weer om. Je voelt wel dat je wat gedaan hebt met je spieren...

Lilian Janssen-Krikken

De eerste dagen had ik best spierpijn, met de oefeningen voel je dat je goed bezig bent en ook al heb ik last van heupslijtage.......ik ga Door

Dine Berrens

Ik ben erg blij met de oefeningen. Ik ben nu 61 en wandel wel veel met de honden maar ik had gauw last van stijve spieren en nu voel ik na 10 dagen al mijn spieren en hoewel ik nog niet zo afval voel ik me wel fitter. ik blijf die 4 minuutjes lekker vol houden en ook vaak nog een extra, oude, oefening erbij. Het idee dat je gezond bezig bent is al heel fijn. Meestal voel je je de hele dag schuldig omdat je de verkeerde dingen eet en te veel zit en dat heb ik nu veel minder en ondertussen verdiep ik me in het mentale dieet plan en heb ik al wat aangepast. Ik voel me hier wel happy bij dit kun je vol houden en al die andere dieet ideeen niet.

Els Bruins Slot

Ik ben nu 5 dagen bezig en vind het geweldig. 4 minuutjes is zo om. En als je denkt dat 4 minuten te kort is, nou niet dus. De spierpijn liegt er niet om. Toch een teken dat je goed bezig benkt. Ik ga het zeker 2 maanden vol houden op deze manier. Gewoon doen, ik voel me na een week al fitter dan ooit.

Yvonne van der Heiden

4min zijn zo voorbij, al spieren komen aan bod. Er zit low en high opbouw in. Na de 4 min voel je fitter.

Wilma Hermans

Beetje sceptisch aan begonnen. Wat moet je denken bij maar 4 minuten sporten per dag. Maar wauw!!! Je voelt je spieren echt! Ben nog maar 9 dagen bezig maar ik voel het goed. Sommige oefeningen zijn pittiger dan de andere. Ik ben super blij en hou het vol! 

Franka Vonk

Fit in 4 minuten is voor mij ideaal. Normaal neem ik eigenlijk geen tijd voor mezelf, maar door die 4 minuten kom ik gewoon een beetje aan mezelf toe en dat voelt heerlijk. Mijn spieren voel ik zeker, maar het is voor mij het gevoel dat ik dat ik inderdaad even tijd voor mezelf heb genomen.

Anne-Claire Van Holsteijn

Leuk om de oefeningen te doen.. goed vol te houden en na een aantal dagen merk je dat je meer uithoudingsvermogen hebt en je spieren weer soepeler worden.

Winnie Schuin

Heel leuke workout. Ik zit nu aan dag 10 en heb mijn spieren al goed voelen werken. Ik wist niet dat je op 4 minuten kon bereiken wat dit programma met je doe. En de oefeningen zijn nog leuk om te doen ook. Het plezante is dat dit maar 4 minuten per dag van je tjd vergt. Ik kan dit programma zeker aanraden

Maaike De Ridder

Super en dit slechts in 4 min. Je vraag je af of dit kan werken, maar inderdaad je voelt de inspanning na iedere sessie. Veel success.

Carmen Goossens

Geweldig: zonder toestellen of wat dan ook gewoon lekker thuis. Start met 4 minuten en als het eenmaal kan lekker orbouwen. Verrassend was dat we de eerste week echt spierpijn hebben gehad, maar nu gaat het alsmaar beter en voelen we ons steeds beter, Ingrid en Jos Mulder

Jos Mulder

geeft niiks kan gebeuren!!!! en ben door jullie heel goed geholpen dus dat is ook een pluspunt!!!

Shanon Verburg

eerst wat problemen met aanmelden en inloggen maar gelukkig kwam ik er al snel in met hulp via de mail. ik vind de oefeningen erg leuk en omdat het maar 4 minuten per dag is is het makkelijk vol te houden en iedere dag weer 2 andere oefeningen waardoor...

Shanon Verburg

Ik vind de oefeningen superleuk en omdat het elke dag andere oefeningen zijn gaan ze niet vervelen

Sonja Vanbrabant

Dat is helemaal waar

Nolly Popelier

Fit 4 minuten is de beste fitness ooit. Leuk om te doen en uit te houden doordat het maar 4 minuten duurt. Je voelt zeker ook effect ook al duurt het maar 4 minuten. Echt TOP!

Rosita Venneman

Ik gebruik deze workouts als opwarming en vind ze.

Victoria Rodrigues

Het is heerlijk om te doen ik word er heel blij van

Martje Dittrich

Het lijkt niet lang maar 4 minuten per dag deze oefeningen doen is precies goed om je fitness op te bouwen en vast te houden. Leuk en makkelijk oefeningen waarvan je gelijk beter van voelt. Echt een aanrader!!

Julia Scully

In t begin dacht ik poeh die ouwe spieren maar nu ik het al een tijdje doe moed zeggen voel mij er super door wel ff last van de spieren maar t gaat beter ga zeker hiermee door echt een TOP programma dank jullie hiervoor

Gergio Deijen

Pagina [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]