Veel Gestelde Vragen Over VeiligSurfen™

Tussen €6.99 en €24.95 per jaar
per website/webwinkel

In minder dan
2 minuten geplaatst.

Je ziet hogere conversies en
betere klantentevredenheid.

Veel Gestelde Vragen Over VeiligSurfen™

Wat betekent VeiligSurfen™
voor de consument?

Wanneer de consument een website/webwinkel bezoekt met de VeiligSurfen™ Veiligheidszegels dan weet de consument dat deze website de PRIVACY respecteert, VEILIG is, en correct functioneert. Verder gaan alle aangesloten leden akkoord met onze Algemene Voorwaarden ter bescherming van de online consument.
U kan m.a.w. zonder zorgen de betreffende website bezoeken. Tevens beschikt u over de contactgegevens van de website eigenaar door te klikken op de Vetrouwenszegels.

LET OP: Wanneer u op een website komt zonder onze Vetrouwenszegels of een website aantreft met onze Vetrouwenszegels maar deze zijn niet aanklikbaar, dan betreft het mogelijk een verdachte website die NIET aangesloten is bij VeiligSurfen™. In desbetreffend geval adviseren wij u om zeer voorzichtig te zijn wanneer u om een betaling gevraagd wordt. Controleer dan verder ook of uw PC of Tablet vrij is van virussen of malware en voer meteen een scan uit. In het laaste geval appreciëren wij dan ook een bericht met vermelding van de betreffende website zodat wij de gepaste gerechtelijke procedures kunnen opstarten.
Hebt u als consument een klacht over een aangesloten website bij Site Keurmerk™? Stuur dan meteen een bericht naar klacht@veiligsurfen.com. Wij nemen contact op met de web-eigenaar om uw geschil zo snel mogelijk in orde te brengen.

Waar kan ik het best mijn VeiligSurfen™
Vertrouwenszegels plaatsen?

Eenmaal uw aanvraag formulier ontvangen is gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden ter bescherming van de consument en de activatie van de beveiligingstool op uw website. Vervolgens worden je drie Vertrouwenszegels geactiveerd en ontvangt u van ons de speciale activatie-code.

Deze code mag je op gelijk welke pagina's van je goedgekeurde website plaatsen. Onze resultaten tonen aan dat volgende pagina's de beste resultaten opleveren : Home pagina (footer of sitebar) - Webwinkel footer pagina - Betaalpagina - Garantie pagina - Optin-pagina - Veel Gestelde Vragen Pagina.

Zijn er bepaalde niches die niet aanvaard
worden door VeiligSurfen™

Alle ethisch en maatschappelijk conforme niches komen in aanmerking voor de Vertrouwenszegels van VeiligSurfen™. VeiligSurfen™ controleert de privacy, veiligheid en autenticiteit van je website. Door uw aansluiting bij VeiligSurfen™ gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden ter bescherming van de consument. VeiligSurfen™ gelooft in het principe van vrije menings en belevingsuiting. Websites en niches die niet aanvaard worden: kinder/dieren porno - racisme en haatdragende websites - websites die oproepen tot geweld en/of extremisme van gelijk welke aard.

Je mag de code op gelijk welke pagina van je goedgekeurde website of subdirectories van je website plaatsen, zolang je website bij VeiligSurfen™ geactiveerd is. Bij opzegging of niet-betaling van het lopende jaar en/of bij niet naleving van onze Algemene Voorwaarden ter bescherming van de consument, wordt de code gedesactiveerd en zijn de vertrouwenszegels niet langer zichtbaar of actief. Het plaatsen van enkel niet geactiveerde afbeeldingen van onze vertrouwenszegels is verboden en wordt onmiddellijk gerechtelijk vervolgd.

Wat betekent VeiligSurfen™
voor de website-eigenaar?

Het is aangetoond dat ongeveer 26% van de online shoppers niet tot een aankoop overgaan wanneer de betreffende website of webwinkel geen Site Keurmerk™ en/of Veiligheidszegels heeft.

Als webeigenaar zal u een aanzienlijke verhoging zien van zowel de klanten tevredenheid, het aantal conversies als een daling van uw bounce ratio.

Met VeiligSurfen™ Vertrouwenszegels biedt u de best mogelijke service en garanties aan uw bezoekers omdat uw website door ons VEILIG bevonden is, de PRIVACY van de bezoeker respecteert en correct functioneert. Uw website wordt erkend als een legale entiteit die correct handel drijft. U verklaart zich tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden ter bescherming van de consument.

Wanneer wij van een consument een klacht ontvangen sturen wij deze onmiddellijk door zodat u in zo kort mogelijke tijd uw klant kan verder helpen en samen naar een passende oplossing kan zoeken.

Wenst u eerst meer informatie over VeiligSurfen™™?

Stuur ons een bericht voor verdere informatie : KLIK HIER

Kan ik de Vertrouwenszegels van VeiligSurfen™
op gelijk welk soort website gebruiken?

Je activatie code voor de drie Vetrouwenszegels is een eenvoudige code die je zowel op HTML pagina's als blog pagina's kan plaatsen (Wordpress, Drupal, etc.)

Wanneer een bezoeker op één van de Vertrouwenszegels van VeiligSurfen™ klikt gaat er in een nieuw venster een pagina open waar de bezoeker de benodigde informatie over uw website kan terugvinden. Dit verhoogt aanzienlijk het vertrouwen van de bezoeker en dus de mogelijkheid dat deze langer op uw website zal verblijven en op een veilige manier tot een aankoop kan overgaan. Tot op heden hebben wij geen meldingen ontvangen dat de VeiligSurfen™ code enige interferenties veroorzaakt met andere scripts of plugins.

Wat dien ik te doen indien ik niet tevreden ben met de resultaten die VeiligSurfen™ voor mijn site behaalt?

Wanneer je niet tevreden bent met de resultaten die de Vertrouwenszegels van VeiligSurfen™ voor je behalen, of om gelijk welke andere reden je jouw investering terugwenst, stuur je ons gewoon binnen de 30 dagen na activatie een bericht naar support@veiligsurfen.com.

Wij betalen vervolgens je investering integraal terug en je Vertrouwenszegels worden gedesactiveerd. U bent dan ook niet langer gebonden aan onze Algemene Voorwaarden ter bescherming van de consument.
Er worden geen verdere vragen gesteld.

Alle tot op heden aangesloten websites bij VeiligSurfen™ ervaren een verbeterde klanten tevredenheid, verhoogde conversie en lagere bounce rate. Hierover bestaat geen twijfel.


Wens Je Meer Informatie? Contacteer Ons!