Thuis fitness: intensieve workouts voor thuis fitness te doen – 2-7

Thuis Fitness:
Verander Je Lichaam En Je Leven – In Slechts 4 Minuten

.

“Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het aanleren van deze thuis fitness techniek en het toepassen ervan in je leven kan mogelijk uren besparen in het fitness-centrum.” – Libelle

“Zelfs een paar minuten trainen met dergelijke intensiteit produceert moleculaire veranderingen in je spieren die vergelijkbaar zijn met die van meerdere uren hardlopen of fietsen.” – Johan Cruyff Institute

“Er is heel duidelijk bewijs dat "intervaltraining met hoge intensiteit" veel van de fitnessvoordelen biedt van langdurige duurtraining, maar in veel minder tijd.”– Vrije Universiteit Amsterdam

Onderzoek heeft aangetoond dat verbeteringen kunnen worden aangebracht in V˙O2max en insulinegevoeligheid in slechts 4 minuten totale thuis fitness tijd in een enkele sessie. – ACSM’S Health & Fitness Journal: Mei/Juni 2016

Actrice Kyra Sedgewick noemde het “Het Vier Minuten Mirakel” (Shape Magazine)

Insert Image

Wanneer je geen tijd hebt om te trainen, is Fit-In-4-Minuten voor jou.

In Slechts 4 Minuten, geef je jouw metabolisme een kick start en begin je vet te verbranden.

Iedere dag ontvang je een nieuwe 4 minuten workout.

We volgen het specifieke protocol dat ontdekt werd door de onderzoekers.

Doe gewoon je 4 minuten thuis fitness en je voelt je goed voor de rest van de dag.

De meest gestelde vraag die we krijgen is : “Dit was leuk. Mag ik er meer dan één doen?”

De tijd vliegt voorbij en voordat je vrienden zelfs maar hun wagen hebben voorgereden, geraak jij al in de beste conditie van je leven.

Je kan Fit-In-4-Minuten gebruiken op je iPhone, Android, iPad, Tablet, of Computer. We weten dat sommigen tijdens de werkpauze samenkomen om dit met hun vrienden te doen. Ook ideaal als thuis fitness natuurlijk.

Wanneer je mee doet, ontvang je ook nog twee leuke Bonussen... de Yoga Buikspieren Workout (twv. €47) voor staalharde buikspieren en... mijn heerlijke Recepten Bonus Collectie (twv. €37) met meer dan 160 verrukkelijke gezonde recepten. (Je betaalt absoluut niets voor deze bonussen.)

We willen dat je echt HOUDT van Fit-In-4-Minuten of je betaalt er niet voor.
We rekenen vandaag slechts €1 en je kan onmiddellijk je thuis fitness starten. Iedere dag ontgrendelen we een nieuwe video tot aan dag 20, zodat je alles ervaren hebt.

En enkel dan, nadat je het ervaren hebt en we jou onze onvoorwaardelijke garantie van succes en tevredenheid geven, rekenen we éénmalig €27 aan. Er zijn GEEN BIJKOMENDE KOSTEN.

Indien je niet gelooft dat Fit-In-4-Minuten je metabolisme een kick-start geeft,

Indien jij jezelf fysisch niet fitter voelt,

Indien je niet glimlacht wanneer je in de spiegel kijkt,

Indien je niet gelooft dat Fit-In-4-Minuten je een geweldige workout geeft,

Indien je liever terug met de wagen naar het fitness centrum rijdt, met een personal trainer werkt, of uren gewichten gaat tillen of trainen op een machine, laat het ons alstublieft weten en je hoeft niet te betalen voor het programma.

Insert Image