Welkom Bij Het Fit-in-4-Minuten® Coaching Programma!

Je bent goed op weg naar het figuur van je dromen, en dit...
in slechts 4 minuten per dag!

Hi,

Ik ben Carolyn Rose.

Gedurende meer dan 4 jaar ben ik Katja's personal coach geweest, toen zij nog in Sydney woonde en bevriend was met collega-modellen die ook door mij gecoacht werden.

Het grootste probleem dat modellen en actrices hebben wanneer ze aan hun conditie willen werken is... tijdsgebrek. Misschien kan jij jezelf hierin ook wel herkennen?

En zo komt het dat ik destijds een workout programma ontwikkeld heb waarbij je in amper 4 minuten per dag, je conditie, spieropbouw en vetverbranding drastisch kan verbeteren, zonder dat je uren tijd hoeft te verspillen in een fitness center of zonder toestellen of gewichten te gebruiken.

Samen met Katja heb ik dus het Fit-In-4-Minuten® Coaching Programma opgesteld met de meest efficiënte workouts om snel en efficiënt je figuur in TOP-conditie te brengen.

Wanneer jij gewoon iedere dag 4 minuten met mij spendeert en de workouts sessies correct met me mee doet, zal je versteld staan van de lichaamstransformatie die je gaat gewaarworden.

Hoe Gaan We Samen Te Werk?

Heel eenvoudig.

Elke dag, gedurende 20 dagen krijg je een nieuwe Fit-in-4-Minuten® workout sessie met me te zien.
Zorg dat je spieren en lichaam een beetje opgewarmd zijn voor we aan de workout sessie beginnen.

De Fit-in-4-Minuten® workouts zijn zo samengesteld dat we op een rustige, eenvoudige doch intense manier starten en naargelang de dagen vorderen, worden de workouts geleidelijk aan intensiever. Echter, de totale tijd voor een sessie is steeds slechts 4 minuten! Doordat je dagelijks de laatste workout gedaan hebt, is je lichaam klaar voor de volgende stap.

Na 20 dagen zal je versteld staan van de gedaantewisseling die je figuur reeds ondergaan heeft.

En dit is nog maar het begin...

Vervolgens start je van vooraf aan opnieuw met de dagelijkse workout sessies zodat je figuur, en specifieke zones zich verder kunnen verbeteren.

Ik raad steeds aan om minimaal 2 keer door de originele volgorde van de Fit-in-4-Minuten® workouts te gaan, alvorens, op vrijwillige basis specifieke workouts te selecteren.
Wanneer je dit na twee, drie maanden begint te doen, is het belangrijk om tijdens een willekeurige maand minimaal 8 verschillende workout sessies te doen zodat je algemene conditie ook blijft verbeteren.

Je kan vanaf dan echter wel, bepaalde 'voorkeur workouts' hebben voor bepaalde zones waar je liever wat meer energie in steekt.

Zolang je lid blijft van Fit-in-4-Minuten® heb je iedere dag toegang tot mezelf zodat ik je door je 4-minuten sessies kan coachen.

Het is zeer belangrijk om de oefening- en rusttijden strikt te respecteren!

Doe daarom de workouts nooit zonder de begeleidende video af te spelen.

Niet alleen zal je gemotiveerder zijn, om samen met mij, de workout effectief tot het einde te volbrengen, het kan gevaarlijk zijn en je kan blessures oplopen indien je bepaalde workouts verkeerd of per vergissing langer zou doen dan de aangegeven tijd. (Vergis je niet, Fit-in-4-Minuten® is een intens programma met spectaculaire resultaten wanneer je het correct volgt!)

Je kan je workouts volgen via je Smartphone, je Tablet, Je PC of via een connectie met je TV.
Je logt gewoon in met je username en paswoord en je selecteert je workout-sessie.

Ben je klaar voor je beste fitness ervaring ooit?

Kijk je, net zoals ik, al uit naar de fantastische transformatie van je figuur binnen 20 dagen, en de maanden erna?

Prima!
Let's Go!! You Can Do This!
Cheers,

Carolyn Rose
Personal Coach Fit-in-4-Minuten®
LET OP :
De Fit-in-4-Minuten® workouts zijn geschikt voor jong en oud, vrouw of man, ongeacht de conditie waarin jij jezelf op dit moment bevindt.

Echter, indien je serieus overgewicht hebt (+ 7kg voor dames -- + 12kg voor heren) dan is het ten zeerste aangeraden om eerst Katja's Mentale TURBO Dieet Plan te volgen om snel die eerste overtollige kilo's vet te verbranden, vooraleer te starten met Fit-in-4-Minuten®.

Indien je Katja's Mentale Dieet Plan al kent, dan zal je al weten dat fitness workouts op zich geen ideale manier zijn om aanvankelijk overtollig vet te verbranden. Met het Mentale TURBO Dieet Plan kan je eenvoudig 5kg tot 17kg overtollig vet verbranden in twee tot drie weken.

Als lid van Fit-in-4-Minuten® geniet je bovendien van 60% korting op het complete Mentale Dieet Plan Pakket. Klik hier wanneer je er gebruik van wenst te maken.

Eenmaal je deze eerste overtollige kilo's vet verbrand hebt, zal Fit-in-4-Minuten® je figuur helpen transformeren naar het figuur waarvan je altijd al gedroomd hebt, maar nooit dacht dat het mogelijk zou zijn!

Tot slot,

wanneer je aan je allereerste sessie van Fit-in-4-Minuten® begint, en je ervaart dat je onmogelijk de 4-minuten-workout sessie kan volhouden, stop dan, en werk de eerste twintig dagen iedere workout af, maar gedurende slechts 2 volle minuten of telkens 4 sessies van 20 seconden workout en 10 seconden rust.

Na je eerste complete sessie van 20 workouts begin je vooraf aan en zal je lichaam klaar zijn om voor iedere workout de volle 4-minuten sessie te voltooien. Naarmate je de reeks van 20 Fit-in-4-Minuten® workouts maand na maand herhaalt zal je werkelijk een TOP-figuur bereiken in een bovenmaatse conditie.

Fit-in-4-Minuten® is een intensief en effectief workout programma. Je hebt nooit nog een ander fitness programma nodig om het figuur van je dromen te bereiken. Zo lang je lid blijft is het enige wat je nodig hebt...

...slechts 4 minuten per dag!