• Home
  • Is Eén Keer Bewegen Per Week Genoeg Om Fit Te Worden?

Druk druk druk. Je agenda zit nu al overvol, laat staan dat je nog ergens drie dagen per week een gaatje zou moeten vinden om te bewegen. Eén keer per week zal ook wel volstaan. Of niet?

Alles hangt af van wat jij verstaat onder ‘fit’.
Wil je een sixpack? Dan zal je er met één keer bewegen per week niet komen. Of wil je gewoon goed in je vel zitten en wat werken aan je conditie?

Eéntje is geentje…

Daarnaast heeft veel te maken met je niveau. Begin je van nul en wil je snel resultaat zien? Dan is één keer trainen per week echt niet voldoende. Heb je in het verleden al veel gesport en wil je nu vooral je conditie bijhouden? Dan heb je meer geluk. Met een wekelijkse sportsessie kan je je niveau grotendeeld onderhouden, maar verbetering zal je wel niet meer zien.

… maar het is beter dan niets

Uit een onderzoek  blijkt dat ruim de helft van de Nederlanders en Belgen zelden of nooit aan beweging doet. Daar zit jij met je gemiddelde van één keer per week wel mooi boven. De nieuwe David Beckham of Jennifer Lopez zal je er wellicht niet mee worden, maar je werkt tenminste aan je conditie. Ook al zal dat wekelijks uurtje geen wonderen verrichten, het is in ieder geval beter dan een uurtje Netflix kijken.

Hoe moet het dan wel?

Geen zorgen, het betekent niet dat je plots vier keer per week een uur lang naar de sportschool moet als je resultaten wil zien. Integendeel.
Frequentie en intensiteit zijn veel belangrijker dan de duur van je workout. Ook al heb je weinig tijd, probeer gewoon iedere dag een een korte, intense workout te doen om even aan je conditie te werken. En ja, dat mag ook gewoon thuis. Zet een Fit-In-4-Minuten-Workout Video op en doe de workout. Je zal merken dat je veel sneller resultaat ziet.

De fitness-wereld probeert je al heel je leven wijs te maken dat je iedere week uren in het fitness center moet doorbrengen om een goede conditie en figuur te krijgen. Zij verkondigen dit omdat dit de enige manier is om hun business te doen draaien en je dure maand abonnementen te verkopen.

De harde waarheid is echter helemaal anders.
Professionele atleten, modellen en hollywood sterren zweren al jaren bij korte, intense workouts om hun conditie op peil te houden.  Je hebt inderdaad slechts 4 minuten per dag nodig om er fit en strak uit te zien.

Dus niet alleen bekom je een beter resultaat dan uren te gaan springen of joggen, je bespaart jezelf een HOOP TIJD, die je meestal toch niet hebt.  En, omdat het slechts 4 minuten duurt, ga je ook niet langer excuses verzinnen dat je er de tijd niet voor hebt..

fitnessRCfb40Zoek een rustig plekje in je huis en begin met je Fit-in-4-Minuten Workouts.  Ook al duren deze workouts slechts 4 minuten per dag, ze zijn ongetwijfeld even efficiënt voor je conditie en je lijn dan een uur gaan hardlopen of een uur of meer in het fitness center door te brengen.

 

Het geheim van sporten zit ‘m namelijk niet in de duur maar wel in de intensiteit van de workouts. En dat is precies waarom Fit-in-4-Minuten® zo’n krachtig en doeltreffend programma is. De workouts zijn zo opgebouwd dat de intensiteit geleidelijk verhoogt. Na 20 dagen zal je versteld staan van de transformatie die je lichaam en conditie ondergaan heeft.

Heb je nog geen kennis gemaakt met deze vetverbrandende en tijdsbesparende workouts?

Begin er dan vandaag nog mee, je kan ze nu 21 dagen GRATIS uitproberen!*

Wedden dat je versteld zal staan van wat slechts 4 minuten per dag met je conditie en je figuur doen? Luister gewoon naar de complimentjes die je krijgt, mocht je het dan nog niet gemerkt hebben aan je kledij…

Veel workout plezier alvast!

Groetjes,

Katja & Carolyn

P.S. * Deze uitzonderlijke 21-dagen GRATIS proefperiode voor Fit-In-4-Minuten® is enkel vandaag geldig. Maak er dus nu handig gebruik van wanneer je, met weinig tijd, toch een top-conditie en figuur wilt hebben.

Klik Hier om ze meteen te proberen. (Direct toegang na registratie)